Selvhypnosekursus

Selvhypnosekursus hos BT-Hypnose

Tanken og ideen med selvhypnosekursus, er at mange uden og vide det besidder magten til selv at gøre en forskel.

Kurset varer ca. 4 timer, der afholdes i min private bolig, Stationsvej 7, Boulstrup, 8300 Odder.

Der kan i privat regi afholdes dette kursus til en pris på 1500 kr. pr deltager, og med min 6 pers. og max på 12 pers., så er i en gruppe mennesker der er interesseret i et selvhypnosekursus, så kontakt mig.

Til firmaer

Jeg tilbyder til firmaer at lave selvhypnose kursus til / for jeres ansatte.

Oplev her en spændende verden til gavnlig brug i jeres firma, da dine medarbejdere her lærer at få mere kontrol over sig selv, I vil opleve en forøget velvære blandt medarbejderne, de vil være i stand til at ” helbrede sig selv ” såvel Psykisk som Fysisk, hvilket igen resulterer i mindre sygdomsperioder.

Dette tilbydes som nedenstående:

Suggestion Management Kursus (ca. 6 timer. Max. 12 personer)

Alt hypnose er selvhypnose og her i del 1, starter vi med en grundig indføring i, hvad hypnose er, og hvordan det virker. En grundig gennemgang af hjernens opbygning og hvorfor hypnose virker som det virker.

Herefter går vi i gang med de grundlæggende selvhypnose-teknikker, som også bliver kaldt for autohypnose. Det er en nem og overskuelig metode, hvor du lærer at bringe dig selv i en behagelig afslapningstilstand – også kaldet trance. Du kan selv vælge, hvilken problemstilling du vil arbejde med, og du bliver vejledt gennem hele forløbet.

Da sindet og kroppen er direkte forbundet og påvirker hinanden gensidigt, vil du ved at lære selvhypnose kunne påvirke din krops psykiske og fysiske tilstand – alene ved hjælp af sindets kraft.

Frokostpause

På Selvhypnose del 2 arbejder vi videre med teknikkerne fra del 1 – blot på et dybere plan. Du vil her lære at anvende flere forskellige psykologiske værktøjer, som kan benyttes af dig mange år fremover.

Samtidig lærer du at finde – eller genfinde – det stærkeste redskab i dig selv, og du lærer at bruge det til at skabe gavnlige og effektive forandringer samt definere nye målsætninger.

Sagt på en anden måde bliver du din egen mentale træner ved hjælp af nogle simple teknikker, der er universelle og afprøvet gennem tusinder af år.

Pris: pr. person 2995,- kr. incl. moms og forplejning.