Foredrag

Foredrag med BT-Hypnose

ALT HYPNOSE ER PR. DEFINITION SELVHYPNOSE.

Jeg anskueliggør at hypnose er kommet for at blive, der findes naturligvis både gode og mindre gode behandlere på området, men sådan er det jo indenfor alle brancher.

Hvem er Bent Thorning?

Jeg har interesseret mig for hypnose siden jeg var 16 år, jeg er bla. kendt fra Tv, hvor jeg har deltaget 3 gange i udsendelser som TV2 Syd`s Kaffe med Kurt, Aftenshowet fra 23/1 2013, og Dr 2 Tema lørdag helt ind i sindet., jeg har interesseret mig for hypnosen i mere end 49 år.

Jeg bliver betragtet for at være en af de allerbedste behandlere i Danmark, og vil gerne udbrede og dele min viden med mit publikum.

På mit CV er der b.la. 7 mennesker jeg har fået til at gå, som har været bundet af kørestole, jeg har fået en næsten blind kvinde til at se, hun havde kun 5% syn på det ene øje og 8% på det andet, briller havde de opgivet og efter 3 behandlinger og ca 6 mdr.`s ventetid, kom hun glædestrålende og fortalte at nu kunne hun få briller, idag kan hun i oprejst tilstand,og uden briller, se en tissemyre kravle rundt på jorden.

Dette skyldes ikke mirakkel kure eller hokus pokus, dette skyldes udelukkende god professionel og seriøs behandling med en god indsigt i mennesker og lidelser.

Er Hypnose Fup eller Fakta ?

Få information omkring hypnosernes virke, hvorfor de virker og hvordan de virker.

Mange tror at hypnose er fup og fiduser og mange betegner det som mærkeligt. jeg vil fortælle alt omkring hypnose således at den bliver udbredt og brugt på en seriøs måde i behandlingsøjemed, ved at sætte publikum og klienterne ind i hypnosens mange aspekter og behandlingsområder.

Oplev mit foredrag.

Jeg afholder foredrag, der er seriøse omkring lidelses behandlinger.

En ny, anderledes måde at blive introduceret for hypnosens virkemåde.

Foredraget varer ca. 90 min.

Ved foredraget får jeg brug for en der kan præsentere mig, kaffe og vand, samt en navngivet kontaktperson.

Praktiske informationer

Pris: 5.500 kr, + kørselstakst 3,56 kr pr. km. (statens takst). Foredrag på Sjælland kommer der broafgift eller færgebillet til.

Speciale i:

  • Stress og Depression
  • HGB, Hypnotisk fedmeoperation
  • Selvhynoserkurser
  • Fobier
  • Alt det de andre behandlere ikke tager ind
  • Uddannelse BTH certifisering, grunduddannelse i Hypnose og Hypnoterapi
  • Special uddannelser indenfor hypnosen